Maatwerk

Email: info@interieuradvies.eu

Sylvie van Loon

Interieuradvies- en ontwerpburo

SYLVIE VAN LOON

 

Interieuradvies- en ontwerpburo

 

houdt zich bezig met alle aspecten van het interieur;

ruimte, indeling, vorm, licht, materiaal.

Heldere en persoonlijke aanpak van interieurontwerp tot maatwerk tot begeleiding bij de realisatie.

MAATWERK

 

Uw interieur op maat;

Eenheid en stijl die harmonieus samenvloeien met uw persoonlijke smaak en levensstijl

Uw meubels op maat;

De ruimte is niet langer een beperkende factor bij de indeling ervan

WERK OP MAAT

 

Er wordt veel van huis uit gewerkt tegenwoordig. Dat kan natuurlijk gewoon aan de keukentafel, maar vaak wilt u uw spullen ook eens laten liggen om er later verder aan te kunnen werken, zonder dat u zich de hele tijd loopt te storen aan rondslingerende papieren en een rommelige aanblik van uw ruimte.

 

Sylvie van Loon, kijkt met een heldere blik naar uw ruimte en behoefte, om een fijne thuiswerkplek te creëren.

 

 

Voor meer voorbeelden klik hier

WONEN OP MAAT

 

Jong gezin, mooi huis, maar het lijkt wel of het steeds kleiner wordt met al dat speelgoed en knutselmateriaal wat steeds grotere vormen lijkt aan te nemen.

 

Opgroeiende kinderen, speelgoed de deur uit en daarvoor in de plaats, rondslingerende tassen, boeken, kleren en misschien nóg erger; rondslingerende jeugd!

 

Kinderen het huis uit, wat moet u met al die ruimte?!

 

Ouderen blijven steeds langer thuis wonen, gelukkig maar in de meeste gevallen. Hoe zorgt u ervoor dat uw huis een veilige en comfortabele woonomgeving blijft.

 

Voor al deze veranderingen in woonbehoefte en levensstijl, een fijne woonplek door nieuwe inrichting of een nieuw ontwerp. Sylvie van Loon, onderzoekt de ruimte, het gebruik ervan en door herindeling en- of een compleet nieuw ontwerp wordt uw huis weer een thuis, aangepast aan uw levensstijl in plaats van omgekeerd.

 

Voor meer voorbeelden klik hier

COMPLETE RESTYLING OP MAAT

 

Met behoud en respect voor de bestaande materialen en inrichting toch een compleet nieuwe look, gewoon omdat u daar zin in heeft.

 

Ook hier kan Sylvie van Loon u verder helpen, door op een andere en frisse manier naar uw interieur te kijken met evt. hier en daar nieuwe accessoires en een nieuwe kleur weer helemaal in het nieuw.

 

Voor meer voorbeelden klik hier

MEUBELS OP MAAT

 

Sylvie van Loon, ontwerpt meubels op maat voor die onmogelijke hoek, wanneer u niet gewoon een standaardmeubel wilt, of wanneer de door u gewenste afmeting van een bepaald meubelstuk niet binnen de standaard van de meubelwinkel past.

 

Afhankelijk van uw eisen en wensen een compleet uitgetekend ontwerp inclusief materiaalgebruik en maatvoering. U kunt er zó mee naar een door u uitgekozen vakman, of ik kan u verder helpen in uw zoektocht naar een, voor uw klus, geschikte uitvoerder.

 

Voor meer voorbeelden klik hier

 

 

PRIJS OP MAAT

 

Inderdaad, ook de prijs is op maat. Ik werk met uurtarieven, die gekoppeld zijn aan bepaalde werkzaamheden.

 

Geen enkele opdracht is hetzelfde, dus per opdracht kijk ik welke werkzaamheden benodigd zijn. Om een prijsindicatie te kunnen geven, kom ik graag vrijblijvend bij u langs om persoonlijk kennis te maken en uw project door te nemen.

 

Alles komt tijdens zo'n eerste gesprek voorbij; uw wensen en eisen, de aandachtspunten van de betreffende ruimte, wat verwacht u van mij, wat wilt en/of kunt u zelf doen, etcetera.

 

Uiteraard is zo'n eerste bezoek kosteloos. Wat u niet van mij kunt verwachten is dat ik al gelijk bij het eerste gesprek dé oplossing voor u heb. Een creatief proces heeft tijd nodig en in die tijd verwerk ik al uw ideeën tot één samenhangend voorstel van aanpak waar u wat aan heeft.

 

Op basis van zo'n eerste gesprek, maak ik, indien gewenst, een plan van aanpak met daaraan gekoppeld mijn offerte inclusief de benodigde werkzaamheden voor het uitwerken van uw opdracht. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent, wat u kunt verwachten en welke kosten dit met zich meebrengt.

 

U realiseert het zich misschien niet, maar een goede interieurarchitect verdient zichzelf altijd terug.

Copyright @ All Rights Reserved